Despre noi

Bine ați venit pe site-ul web al QUEST®- cel mai mare producător de profile PVC din Polonia. Produsele noastre sunt utilizate în construcții generale și în designul interior.

Oferta noastră include un sistem de plinte pentru montarea pardoselilor comerciale, o gamă largă de plinte, profile pentru scări, precum și unghiuri pentru pereți și multe alte produse care facilitează lucrările de renovare.
La cerere, realizăm și comenzi individuale pentru produse neobișnuite în diferite dimensiuni.

Produsele noastre sunt fabricate pe baza unor materii prime de înaltă calitate și a celor mai recente tehnologii europene și, prin urmare, îndeplinesc standardele de calitate occidentale stricte.

Ne-am dori să fiți mulțumiți de achizițiile efectuate în magazinul nostru și, prin urmare, depunem toate eforturile pentru a vă oferi descrieri detaliate ale produselor noastre.
Sperăm că atât calitatea produselor noastre, cât și serviciile eficiente și profesioniste vor confirma pe deplin încrederea dumneavoastră și ne vor permite să stabilim o colaborare de durată.

Nu ați găsit nimic pe site-ul nostru? Doriți să aflați mai multe despre produs? Căutați un produs pentru clientul dumneavoastră? Aveți nevoie de cantități mari? Scrieți-ne!

To Top