LIVRARE

La QUEST®, ne asigurăm că comanda dumneavoastră ajunge la dumneavoastră rapid și în siguranță. De obicei, expedierea are loc în 24 de ore de la primirea plății sau de la selectarea plății la livrare. Folosim doar metode de livrare dovedite, iar fiecare colet este asigurat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Mai jos puteți verifica ce metode de livrare sunt disponibile în magazin, precum și cum să vă urmăriți cu ușurință expedierea.


METODE DE LIVRARE

DHL
O firmă de curierat cu acoperire globală, oferind o gamă largă de servicii flexibile de livrare. Alege această formă de expediere, furnizează adresa de livrare și înainte să-ți dai seama, coletul tău va fi deja la destinație.


GLS 
Profitați de livrarea flexibilă prin curier, inclusiv de expedieri interne și internaționale. Specificați adresa la care urmează să fie livrată expedierea și bucurați-vă de livrarea rapidă și sigură a comenzii dumneavoastră.


LISTA DE PRETURI SI TIMP DE LIVRARE

METODA DE LIVRARE TIMP DE LIVRARE ESTIMAT COSTUL LIVRĂRII
DHL 4-5 zile lucrătoare 40,00 RON
  GLS 3 zile lucrătoare 52,00 RON

URMĂRIȚI-VĂ EXPEDIEREA

După ce comanda dumneavoastră este expediată, veți primi un e-mail cu numărul și opțiunea de urmărire.
De asemenea, vă puteți urmări expedierea după numărul său direct pe site-ul web GLS folosind butonul de mai jos.

Dacă informațiile de pe site-ul web al transportatorului sunt neclare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți: [email protected]

To Top