Cercuri de irigare

Cercuri de irigare
Filter
Position
Product Name
Precio
Model
Set Descending Direction
View as Grid List
5 Items
12
24
36
 1. Cerc de irigații din PVC - inel de cultivare - gri
  As low as 8,11 RON
 2. Cerc de irigații din PVC - inel de cultivare - grafit
  As low as 8,11 RON
 3. Cerc de irigații din PVC - inel de cultivare - bej
  As low as 8,11 RON
 4. Cerc de irigații din PVC - inel de cultivare - verde
  As low as 8,11 RON
 5. Cerc de irigații din PVC - inel de cultivare - maro
  As low as 8,11 RON
12
24
36

Calea către o recoltă mai bună? Cercurile de irigare!

Aceasta este o soluție discretă, dar foarte practică. Căci se pare că, plasând un răsad, o sămânță sau o plantă adultă într-un cerc special de irigare, nu numai că puteți îmbunătăți udarea acesteia, dar vă puteți ocupa și de aspecte suplimentare.

Cercurile de irigare vă vor oferi paturi îngrijite

Ce-ar fi să uitați o dată pentru totdeauna de noroiul de pe aleile dintre plantele dumneavoastră îngrijite? Vreți să pășiți cu încredere între straturi, fără să vă murdăriți pantofii? Cercurile de irigare se asigură că apa ajunge doar acolo unde trebuie să ajungă - în sistemul radicular al plantei alese de dumneavoastră. Și nicăieri altundeva! Gata cu hrănirea buruienilor sau cu paturi murdare.

Cum funcționează cercurile de creștere?

Este foarte simplu. Pentru început, determinați nevoile plantei dvs. - pentru răsadurile tinere va fi analog: un model mai mic, iar pentru unul mai mare sau pentru un pom fructifer, unul mai mare. Fixați cercul de creștere cu știftul furnizat, săpați ușor în sol, plasând planta în centru. Gata! Când se termină sezonul, demontați structura, așezați-o la orizontală și depozitați-o cu ușurință până în sezonul următor. Aveți și alte întrebări? Contactați-ne - vom fi bucuroși să vă ajutăm!

To Top