AUTOADHESIV

Plinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie Bandă de etanșare a îmbinărilor din PVC Negru 5m

48,77 RON

TVA inclus

In stock | Expediere din: 24h
Timp estimat pentru transport: 3 zile
SKU
800-10-CZARNA-5

APLICAȚII VERSATILE: Plinta noastră din PVC moale servește ca bandă de finisare pentru suprafețe de contact de toate tipurile: perete - blat de bucătărie, - cadă de baie, - chiuvetă, - podea, etc. O plintă de înaltă calitate pentru o varietate de aplicații în birou, studio, bucătărie, baie sau cameră de zi.

AUTOADHESIV: are două benzi de adeziv de înaltă calitate care garantează o aderență excelentă.

Ușor de asamblat: pentru asamblare este nevoie doar de o foarfecă sau de un cuțit pentru covoare.

CALITATE PREMIUM: plinta noastră de plintă este fabricată din PVC de înaltă calitate. Rezistentă la abraziune și deteriorare mecanică. Se potrivește perfect pe aproape toate suprafețele. Protecție perfectă împotriva prafului și a umidității.

DIMENSIUNI: lățime 10x10 mm; grosime 1,0 mm; lungime: 5 m.

  • Costuri de livrare de la doar 47,80 RON
  • Cumpărați direct de la producător - garanție de calitate și cele mai bune prețuri
  • 30 de zile pentru returnare
  • 0% TVA pentru companiile din UE - Cumpărați acum
  • Plăți rapide și sigure
Variant
Plinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie Bandă de etanșare a îmbinărilor din PVC Bej 5mPlinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie Bandă de etanșare a îmbinărilor din PVC alb 5mPlinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie PVC bandă curbată Bandă de etanșare a îmbinării Bandă de etanșare Bronze 5mPlinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie Bandă de etanșare a îmbinărilor din PVC maro închis 5mPlinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie Bandă de etanșare a îmbinărilor din PVC Negru 5mPlinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie PVC bandă curbată Bandă de etanșare a îmbinării Bandă de etanșare Grafit 5mPlinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie Bandă de etanșare a îmbinărilor din PVC gri deschis 5mPlinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie Bandă de etanșare a îmbinărilor din PVC Cream 5mPlinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie Bandă de etanșare a îmbinărilor din PVC Silver 5mPlinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie Bandă de etanșare a îmbinărilor din PVC Gri 5mPlinta moale autoadezivă moale 10x10mm pentru bucătărie și baie Bandă de etanșare a îmbinărilor din PVC Gold5m
To Top