Profil de mobilă C 18 mm, maro cu bandă adezivă, lungime 5m

99,74 RON

TVA inclus

In stock | Expediere din: 24h
Timp estimat pentru transport: zile
SKU
100-03-BRAZ-5

Finisaj profesional pentru mobilă - Profilul de mobilă C 18mm va oferi mobilierului dvs. durabilitate și eleganță, indiferent dacă este dedicat băii, bucătăriei sau MDF-ului.

Instalare ușoară - Prelungind durata de viață a mobilierului dumneavoastră, profilul de mobilă C 18mm vine cu bandă adezivă pentru o instalare rapidă și ușoară. Economisiți-vă timpul prețios!

Lungime de 5 metri - Profilul de mobilă cu o lungime de 5metri este suficient pentru a finisa mai multe piese de mobilier și a adăuga un stil unic. Protecție și eleganță în același timp!

Materiale de înaltă calitate - Profilul nostru de mobilă C 18mm este fabricat din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și protecție de lungă durată pentru mobila dvs.

Stil unic - Adăugați un stil unic mobilierului dvs. cu profilul de mobilă C 18mm. Ieșiți în evidență din mulțime și creați un interior care să atragă privirile.

Plăți convenabile

Livrări rapide

  • Costuri de livrare de la doar 47,80 RON
  • Cumpărați direct de la producător - garanție de calitate și cele mai bune prețuri
  • 30 de zile pentru returnare
  • 0% TVA pentru companiile din UE - Cumpărați acum
  • Plăți rapide și sigure
Variantă
Profil meblowy C 18 mm, beżowy z taśmą klejową, długość 5mProfil meblowy C 18 mm, biały z taśmą klejową, długość 5mProfil de mobilă C 18 mm, maro cu bandă adezivă, lungime 5mProfil meblowy C 18 mm, ciemnoszary z taśmą klejową, długość 5mProfil meblowy C 18 mm, czarny z taśmą klejową, długość 5mProfil meblowy C 18 mm, szary z taśmą klejową, długość 5m
To Top