NEWAUTOADHESIV

Plinta moale autoadezivă, tapițerie de perete pentru bucătărie și baie, bandă de etanșare din PVC, plintă unghiulară flexibilă, albă

As low as 35,05 RON
In stock
Only %1 left
SKU
800-16-18-19-20-BIALY-K

DIMENSIUNILE barei SOFT-SOCK: Înălțime, lățime 18 - 30 mm, grosime 1 mm, profil L. Lungimi disponibile: 5 m, 10 m, 15 m, 5 m, 20 m, 25 m.

Ogamă largă de aplicații: Banda noastră de etanșare din PVC este perfectă ca bandă de finisare pentru toate tipurile de suprafețe de contact: Perete - blat de bucătărie, perete - cadă, perete - chiuvetă, perete - podea, etc.

ÎNALTĂ CALITATE ȘI FLEXIBILITATE: Bandă de finisare a pereților pentru diverse aplicații în birou, birou, birou, bucătărie, baie sau cameră de zi.

2 FIȚEADHESIVE REZISTENTE: benzi adezive detașabile realizate din adeziv de înaltă calitate, fiecare cu lățimea de 15 mm, garantează o aderență foarte bună. Acest lucru înseamnă că mulajul de perete se menține ferm și stabil pe aproape orice suprafață.

MONTARE: autoadezivă, ușor de montat chiar și fără cunoștințe de specialitate, pentru montare aveți nevoie doar de o foarfecă sau de un cuțit pentru tapet.

Plinta este unul dintre cele mai simple și mai ieftine produse pentru finisarea independentă a tuturor îmbinărilor de perete și podea.

CALITATE ÎNALTĂ: plinta noastră de perete (plinta de curbură) este fabricată dintr-un PVC de înaltă calitate. Rezistent la uzură, la deteriorări mecanice, se potrivește perfect la podea. Protecție perfectă împotriva prafului, umidității și paraziților.

Variant
Plinta moale autoadezivă, tapițerie de perete pentru bucătărie și baie, bandă de etanșare din PVC, plintă unghiulară flexibilă, bejPlinta moale autoadezivă, tapițerie de perete pentru bucătărie și baie, bandă de etanșare din PVC, plintă unghiulară flexibilă, albăPlinta moale autoadezivă, tapițerie de perete pentru bucătărie și baie, bandă de etanșare din PVC, plintă unghiulară flexibilă, maroPlinta moale autoadezivă, tapițerie de perete pentru bucătărie și baie, bandă de etanșare din PVC, plintă unghiulară flexibilă, mesteacănPlinta moale autoadezivă, tapițerie de perete pentru bucătărie și baie, bandă de etanșare din PVC, plintă unghiulară flexibilă, negruPlinta moale autoadezivă, garnitură de perete pentru bucătărie și baie, bandă de etanșare din PVC, plintă unghiulară flexibilă, grafitPlinta moale autoadezivă, garnitură de perete pentru bucătărie și baie, bandă de etanșare din PVC, plintă unghiulară flexibilă, gri deschisPlinta moale autoadezivă, garnitură de perete pentru bucătărie și baie, bandă de etanșare din PVC, plintă unghiulară flexibilă, CreamPlinta moale autoadezivă, tapițerie de perete pentru bucătărie și baie, bandă de etanșare din PVC, plintă unghiulară flexibilă, argintiePlinta moale autoadezivă, tapițerie de perete pentru bucătărie și baie, bandă de etanșare din PVC, plintă unghiulară flexibilă, gri
To Top